Домашнє консервування - Кабачки або патисони солоні
Четвер, 10.10.2024, 08:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Кабачки або патисони солоні | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Домашнє консервування

Кабачки або патисони солоніКабачки або патисони солоні

   Для соління придатні молоді з щільною м’якоттю і недорозвиненим насінням кабачки і патисони невеликих розмірів: кабачки — завдовжки не більше 15 см і діаметром 4—5 см, патисони — завдовжки 5—6 см. Крупні кабачки і патисони, а також перестиглі, в’ялі, побиті, роздавлені, підгнилі і уражені шкідниками для соління непридатні.

   Підготовка і порядок соління кабачків і патисонів, додавання прянощів, заливання овочів розсолом і догляд за солінням такі самі, як і при солінні огірків.

   Витрата прянощів на 10 кг кабачків або патисонів, г: кріп —300, селера—100, хрін —50, стручковий червоний гіркий перець —З— 5 шт., часник — 15—20 зубків.

Хостинг від uCozCopyright Technology home canning © 2024