Домашнє консервування - Перець салатний солоний
Четвер, 10.10.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Перець салатний солоний | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Домашнє консервування

Перець салатний солоний

   Для соління використовують м’ясистий товстостінний салатний перець, його миють і видаляють плодоніжку з насінником. Плоди перцю укладають один в один, кладуть у бочки, емальований, глиняний або скляний посуд, на дно якого укладено прянощі (петрушка, селера, кріп та ін.).

   Шари перцю пересипають сіллю, яку додають з розрахунку 200—300 г на 10 кг підготовленого перцю. При укладанні шари перцю перекладають прянощами, зверху також кладуть прянощі, потім підгнітний щит і гніт.

   В міру просолювання перець виділяє сік; якщо соку не досить, додають 2—3 %-ний розсіл (20—30 г солі на 1 л води). Такий перець придатний для виготовлення фаршированого перцю взимку. Перед використанням перець старанно промивають і вимочують кілька годин у холодній воді.

Хостинг від uCozCopyright Technology home canning © 2024