Домашнє консервування - Капуста квашена стерилізована
Четвер, 10.10.2024, 08:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Капуста квашена стерилізована | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Домашнє консервування

Капуста квашена стерилізована

   Якщо немає умов для зберігання квашеної капусти, то зберігати її можна стерилізацією. Її підготовляють і квасять звичайним способом. Після закінчення процесу квашення капусту кладуть у друшляк, щоб стік розсіл, і укладають її в банки або бутлі. Розсіл фільтрують крізь 2—3 шари марлі, кип’ятять в емальованій посудині протягом 10 хв і знову фільтрують.

   Капусту заливають прокип’яченим розсолом. Наповнені банки або і бутлі стерилізують при температурі 90 °С: банки місткістю 0,5 л — І 8—10, місткістю 1,0 л— 10—12 і 3-літрові бутлі — 15 хв.

Хостинг від uCozCopyright Technology home canning © 2024