Домашнє консервування - Огірки прискореного засолу
Четвер, 10.10.2024, 08:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Огірки прискореного засолу | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0
Домашнє консервування

Огірки прискореного засолу

   Огірки миють у проточній воді, замочують у холодній воді протягом 2—3 год, відрізають кінці і щільно укладають в банки, на дно яких укладено прянощі. Зверху на огірки також кладуть шар прянощів (кріп, селеру, гіркий стручковий перець, часник).

   Наповнені банки заливають завчасно приготовленим прокип’яченим теплим (50—60°С) розсолом (60 г солі на 1 л води), накривають кришками або зав’язують марлею і ставлять на сонце. Через 2—3 дні огірки готові до вживання.

Хостинг від uCozCopyright Technology home canning © 2024