Домашнє консервування - Капуста «Провансаль»
Четвер, 10.10.2024, 08:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Капуста «Провансаль» | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 13
Гостей: 13
Користувачів: 0
Домашнє консервування

Капуста «Провансаль»

   Квашену головками капусту нарізають невеликими кусочками і завдовжки 3—4 см. Можна використати також шатковану або січену квашену капусту, в яку додають різні приправи. Наприклад, для і приготування приправи на 3 кг капусти додають, г: цукру-піску — 400, олії соняшникової — 300, порошку гірчиці — 5, журавлини або брусниць — 250, маринованих кісточкових плодів або мочених яблук і скибочками — 250, маринаду з-під кісточкових плодів — 200.

   Якщо немає маринаду, можна додати за смаком харчової оцтової і есенції або лимонної кислоти.

   Приправу старанно перемішують з капустою в емальованій мисці і або каструлі, суміш щільно укладають у чистий посуд і заливають і процідженим крізь чисту марлю розсолом.

  Капусту «Провансаль» готують незадовго до вживання, оскільки в прохолодному приміщенні вона може зберігатися лише 2—3 доби, а в льодовні — до 10 діб. Капуста «Провансаль» не стерилізується.

Хостинг від uCozCopyright Technology home canning © 2024