Домашнє консервування - Капуста квашена головками
Четвер, 10.10.2024, 08:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Капуста квашена головками | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 13
Гостей: 13
Користувачів: 0
Домашнє консервування

Капуста квашена головками

   Для голубців капусту квасять цілими головками, крупні (діаметром більше 18—30 см) ріжуть на дві або чотири частини. При укладанні капусти в бочку шар головок чергують з шаром шаткованої капусти і щільно утрамбовують. Солі додають в розрахунку 250— 300 г на 10 кг капусти.

  Головки капусти можна квасити і без суміші з шаткованою. У цьому випадку підготовлені головки щільно укладають в бочку, на дно якої заздалегідь укладено промите капустяне листя. Поверх головок знову кладуть капустяне листя, потім підгнітний щит і гніт і заливають розсолом (800—900 г солі на 10 л води), щоб він покрив верхній шар капусти.

Хостинг від uCozCopyright Technology home canning © 2024