Четвер, 10.10.2024, 08:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Загальна тематика [2]
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 12
Гостей: 12
Користувачів: 0
Домашнє консервування
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі: 2
Показано матеріалів: 1-2

    На поверхні плодів, ягід, овочів та інших продуктів знаходиться різноманітна мікрофлора, яка потрапляє головним чином з ґрунту. Деякі мікроорганізми призводять до захворювання плодових і овочевих культур ще в період зростання, різко знижуючи врожайність та погіршуючи якість одержаної сировини. Плісеневі гриби, дріжджі, молочнокислі та інші мікроорганізми призводять до псування рослинної сировини під час її зберігання.

Загальна тематика | Переглядів: 998 | Додав: stalker19512008 | Дата: 10.10.2016 | Коментарі (0)

  Квашення і соління овочів ґрунтується на консервуючій дії молочної кислоти, яка пригнічує розвиток гнильних, маслянокислих та інших бактерій. Молочна кислота утворюється внаслідок молочнокислого бродіння цукру, який міститься у плодах та овочах. Сіль, яку додають в процесі квашення, сприяє поліпшенню якості харчових продуктів.

 

Загальна тематика | Переглядів: 287 | Додав: stalker19512008 | Дата: 10.10.2016 | Коментарі (0)

Хостинг від uCozCopyright Technology home canning © 2024